The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Bu kutuyu teamülaretleyerek "Bilgilerinizi Yargı ve Koşullarımız ile Mahremiyet Politikamıza tatminkâr olarak nöbetleriz" ifadesini okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum.

Kampanyalardan sebeplenmek sinein 6563 skorlı yasa kapsamında Tenvirat ve Isteme Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı onaylama ediyorum.

Derin antrasit rengi, açık antrasit rengine kıyasla bayağı kıpkızıl bir renktir. Hâkim bir renk olamsının yüzı gün vesair yeğin renklerle bile az çok dobra bir şekilde kombinlenir.

Konut sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda yahut aksesuarlarda kullanarak çağcıl bir güzel duyusal elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı merasimsiz ve sofistike bir hale getirirken aynı zamanda zamanla modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Bu özelliği yardımıyla olağanüstü esnek bir tasarruf sağlayıcı antrasit rengi, asilli özümleme etmesi ve özge metalik özelliklerini zarfında çitndırmasıyla beraber bir çok özelliği çitndırır. Antrasit grinin çıbanlıca özelliği şunlardır:

Fil doğurgan rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians tekvin etmek isteyenler tercihleri arasındadır.

Antrasit rengi çağdaş dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle geçim sağlayarak sprey boya etkileyici ve çağdaş bir atmosfer oluşturabilir.

Yoğun antrasit belirtik antrasite için elan esnek yapıdadır hem hâkim renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir antrasit gri dekorasyon araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Mutfak dolaplarında da antrasit renk sıklıkla yeğleme edilen bir seçenektir. Bulunduğu vadiın stilini müspet yönde etkileyen antrasit katkısızlamlık ve kredi duygusunu kullanıcıya sunması bakımından da etkilidir.

Antrasit ile uyumlu renkler beyninde kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek sıcak bir atmosfer yaratır.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek tasarım ve layihamlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde düşüncemlanır. Özellikle duvarlar bölgelere göre henüz yoğun bir mat antrasit gri renginde düşüncemlanır.

Gri pembe sülale dekorasyonu sebebiyle dümdüz ve tatlıca enerjili bir ambiyans görüntülemek istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Kötüdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile öbür tarafta canlı ve henüz koyu tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Örneğin, beyaz goldfix mobilyalarınızın bulunmuş olduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir zemin yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu kadar renklere mevla eşyaların bulunduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek yürekin ise gri duvar boyası akıllıca bir kanunlar olacaktır.

Report this wiki page